3 DIY tips voor in de tuin

0
600

Doe het zelf in de tuin wordt steeds populairder. Hiermee kunnen mensen niet technisch geneigd zijn om iets alleen te doen dat kan helpen om de manier waarop het huis eruitziet te verbeteren en geeft ze ook een gevoel van trots. Je hebt geen diploma in architectuur nodig hiervoor. Iedereen kan beginnen met het bouwen van een DIY project in de tuin. Als u een basisbegrip van tuinieren heeft, is het bouwen van eenvoudige schuilplaatsen bouwen. Er zijn ook veel kleine klusjes waar u op kan focussen. Wilt u meer ondernemen in uw tuin? Lees dan deze tips en wellicht klust u er deze zomer lekker op los!

Potten maken

Het meest basale item dat vereist is om een DIY in de tuin te bouwen, is een eenvoudige pot. Dit kan elke oude pot zijn, maar hoe eenvoudiger hoe beter je niet hoeft te investeren in mooie fittingen. Je kunt de potten kopen bij een goede gespecialiseerde leverancier of je kunt een tweedehands kopen. Er zijn veel geweldige tuincentra die een enorm assortiment potgrond en planten hebben die geschikt zijn voor het bouwen van een doe-het-zelf in de tuin. Je kunt het soort plant dat je hebt, de sleutel zorgt ervoor dat het voldoende drainage heeft, omdat je het daarna niet wilt laten graven!

Fruitazijn van fruit

Een andere geweldige DIY in het Garden Idee is om fruitazijn te maken. Als je fruitbomen in je tuin hebt, waarom maak je dan geen natuurlijke azijn van de vruchten? Aardbeien, meloenen en druiven zijn slechts enkele van de meer populaire vruchten die moeten worden gebruikt. Je kunt je eigen natuurlijke fruit azijnen maken met behulp van aardbeien, water, honing, citroensap, rietsuiker en kaneel. Voeg een beetje meer smaak toe aan uw azijn, voeg een paar druppels vanille-extract toe.

Eigen potgrond

Als je niet te enthousiast bent met het gebruik van aardbeien en druiven, dan zou je misschien proberen je je eigen potgrond te maken. Je zou erwtensoep, mest, zeezout, limoensap en koffie kunnen mengen, malen in je tuingrond. Je planten zullen dol zijn op deze gezonde voedingsstoffen en je zult genieten van het laten groeien van gezonde planten in je tuin!

Grote bouwprojecten

Met betrekking tot hangende manden is nog een geweldige DIY in het tuinidee om prachtige hangende manden te creëren die schoonheid toevoegen aan elke tuin. Er zijn een verscheidenheid aan hangende manden die u kunt kopen of maken. Sommige gemeenschappelijke mand ideeën omvatten: hangende manden gemaakt van gerecycled plastic, manden met een aardse, verontruste blik aan hen, manden die na dieren zijn gestileerd, manden met rieten en zelfs manden gemaakt van gerecycled plastic. Deze hangende manden kunnen eenvoudig in een potgrondmengsel worden geplaatst en ze kunnen worden verplaatst als het weer verandert. Ze zijn gemakkelijk en gemakkelijk te gebruiken en zullen u vele jaren plezier bieden. Mocht zo’n project nog niet groot genoeg zijn dan kan u denken aan het bouwen van een douglas veranda of een overkapping tuin om te schuilen voor de felle zomerse zon. 

Conclusie

Als u op zoek bent naar een geweldig idee dat eenvoudig te implementeren, overweeg dan om een aantal unieke potgrondmengsels voor uw planten te maken. Door verschillende soorten grond mixen te gebruiken, heeft u een constante toevoer van nieuwe grond die u in de tuin kunt draaien. Dit is een geweldige manier om uw planten het hele jaar door met verse grond te bieden. Je planten zullen er van je houden!