Auto huren Rotterdam is de perfecte oplossing

0
389

Ga je een dagje naar Rotterdam? Dan kun je natuurlijk met het openbaar vervoer de complete stad door reizen. Maar wat nu als je voor zaken naar Rotterdam moet en het regent dat het giet? Dan wil je niet met het openbaar vervoer gaan en nog een stuk moeten lopen door de regen. Je kunt dan beter een auto huren Rotterdam. Je komt dan met de trein aan in de stad, en kunt, direct bij het station, in een deelauto van Greenwheels stappen. Een auto huren Rotterdam is al snel geregeld en je hoeft dat niet perse ver van te voren te doen. Sterker nog: had je eerst bedacht om te gaan lopen maar blijkt onderweg het weer te slecht te zijn? Dan kun je zelfs vanuit de trein nog een auto huren.

Auto huren Rotterdam voor plezier of voor zaken

Het kan allemaal: of je nu voor zaken of voor plezier naar Rotterdam gaat, een auto huren Rotterdam is voor iedereen. Het enige dat je ervoor nodig hebt is de Greenwheels app. Wist je dat je zelfs met de OV-chipkaart een auto kunt huren in Rotterdam? Of je nu een zakelijke afspraak buiten de stad hebt of lekker een dagje naar vrienden wilt gaan, een auto huren Rotterdam is er voor iedereen!

Help mee aan een beter milieu met Greenwheels

Woon je in Rotterdam? Dan weet je wat een drama het kan zijn om de stad door te rijden met je eigen auto. Om over het parkeren nog maar niet te spreken. Wanneer je kiest voor een deelauto van Greenwheels zorg je voor een beter milieu. Je kunt je eigen auto dan verkopen zodat je geen vaste kosten meer hebt en geen eigen parkeerplek meer hoeft te betalen. Wist je dat iedere Greenwheels auto tot wel 11 andere auto's kan vervangen? Dit levert legere straten op en meer parkeerplaatsen. Met meer dan 215 auto's is Rotterdam ruim voorzien van deelauto's. Je vindt ze in alle wijken.

Waar moet ik de sleutel halen?

Je kunt een auto huren Rotterdam met de app of met je OV-chipkaart. Met deze middelen open je de auto, maar je kunt dan nog niet wegrijden. Daarvoor zul je de boardcomputer uit het dashboardkastje moeten halen. In die boardcomputer vind je de autosleutel. Je kunt dan gemakkelijk wegrijden. Ben je weer terug? Dan zet je de auto op de speciaal gereserveerde plek, ruimt de sleutel weer op en sluit de auto weer af met de app. Je hoeft dus nergens de sleutel te halen!