De drie belangrijkste tips voor beginnende cryptohandelaars

0
509

Ben jij net begonnen met het kopen en verkopen van crypto maar lijk je maar geen winst te maken? Deze tips en tricks zijn dan voor jou misschien wel de oplossing! Lees dus snel de rest van dit artikel en leer onder andere over risicomanagement en verkoopstrategieën!

Tips voor het verkopen van crypto bij winst

Er zijn eigenlijk maar drie redenen waarom je je crypto zou willen verkopen. De crypto heeft winst gemaakt en je wilt graag innen, de crypto maakt verlies of dreigt dit te gaan doen of de munt staat al lange tijd te schommelen rond dezelfde prijs. Als de coin winst maakt is er een bepaalde strategie die het best gebruikt kan worden voor een maximale winst. Je verkoopt de munten in kleinere pakketjes, verspreid over een bepaalde tijdsperiode. Zo kan het namelijk gebeuren dat je een paar coins verkoopt voor een lagere prijs maar dat je de transactie erna juist een hele hoge prijs krijgt voor je crypto! Als je de winst van alle munten bij elkaar optelt kom je uit op een gemiddelde prijs die vaak veel hoger is dan de prijs die je had gekregen als je alles in één keer had verkocht. Zo maximaliseer je je winst dus met één simpele tip!

Cryptocurrencies verkopen bij verlies: risicomanagement

Als een crypto verlies maakt wil je daar natuurlijk vanaf. Maar wanneer is het beste moment om zo’n coin te verkopen? Daar is een hele simpele regel voor: je verkoopt de munt als deze 1-2% van je totale inzet in waarde heeft verloren. Heb jij bijvoorbeeld een portfolio waar jij 1000 euro aan crypto in doet dan verkoop je een crypto als deze 10 tot 20 euro aan verlies heeft gedraaid. Bij verlies verkoop je de munten juist wel in één keer! Met deze simpele vuistregel kun je grote verliezen makkelijk ontwijken!

Tip: winstgevende crypto’s zomer 2022

Nu je weet hoe je crypto moet verkopen is het tijd om te kijken naar winstgevende munten van deze zomer. Voor een snelle winst en volatiele markt moet je Shiba Inu coin kopen. Deze memecoin heeft een flinke groei doorgemaakt deze zomer en dit is goed te zien in de prijzen. De verwachting is dat hij winst blijft maken voor de rest van dit jaar. Nog een goede crypto is er een die is afgeleid van Bitcoin: btc cash. Ook deze coin heeft een goed vooruitzicht voor de rest van dit jaar. Koop dus snel deze coins en begin met beleggen!