Opslagruimte huren inclusief order fulfilment

0
610

Heeft u magazijnruimte nodig voor uw bedrijf en loopt u binnen uw bestaande ruimtes tegen de grenzen aan? Bij het bedrijf Hubbel in regio Den Haag kunt u opslagruimte huren voor uw pallets en meteen een stukje order fulfilment laten vervullen. De hub bevindt zich aan de rand van de stad, wat het proces efficiënter en goedkoper maakt. Uw leverancier hoeft zo bijvoorbeeld niet de stad in te rijden, maar kan de goederen bij de hub afleveren.

Opslagruimte huren

Bent u op zoek naar een opslagruimte den haag? Het bedrijf Hubbel is een van de aanbieders in opslagruimte. Hier kunt u terecht zowel voor opslagruimte voor een maand als voor langere periode. Het mooie hieraan is dat u niet langer zelf aanwezig hoeft te zijn om pallets aan te nemen, want dit wordt voor u geregeld. Het enige nadeel is dat u niet zomaar zelf bij uw pallets in de opslagruimte kunt, maar hier zijn eventueel alternatieven voor. De ruimtes zijn geklimatiseerd, wel zo prettig voor uw spulletjes! Opslagruimte huren buiten de stad is daarnaast een goedkoper en slimmer alternatief voor magazijnruimte binnen een stad.

Order fulfilment

Hubbel is niet alleen een goede partner als u op zoek bent naar opslagruimte, maar u kunt hier ook terecht voor order fulfilment. Ontvangt u bijvoorbeeld goederen die nog in elkaar gezet moeten worden, of moeten worden gepickt, gesorteerd of samengevoegd? Wij snappen dat u daar niet altijd de mankracht of de ruimte voor heeft binnen uw bedrijf. Misschien focust u wel liever op andere dingen, zoals marketing en productontwerp. Voor order fulfilment bent u bij Hubbel ook aan het juiste adres. De medewerkers van Hubbel zetten graag hun handjes in om u bij de vraagstukken van uw bedrijf te werken. Op deze manier wordt u een stukje ontzorgd.

First- &lastmile stadslogistiek

Naast opslagruimte kan Hubbel ook verzorgen in first- & lastmile stadslogistiek. Voor onder andere webshops worden uw zendingen bij u opgehaald en vervolgens bij de klant afgeleverd. Doordat de hubs zich op slim uitgezochte plekken buiten de stad bevinden, is het mogelijk de meest efficiënte routes in te plannen. Pakketjes worden vaak nog op dezelfde dag bezorgd aan klanten binnen de stad. Dat levert blije klanten op. De slimme bundeling van goederen maakt ook dat uw zakelijke footprint kleiner wordt, omdat er minder ritjes gemaakt hoeven te worden. Dat is dan weer beter voor het milieu. Dat lijkt ons een win-win situatie!

Laat u ontzorgen en besteed uw opslagruimte en order fulfilment uit.