Alternatieve activiteiten voor een groep vrienden

0
853

Het leuke van een vriendengroep hebben is dat je van alles samen kan doen en het vrijwel altijd tof is, niet omdat elke activiteit zo goed bedacht is, maar omdat er altijd gezelligheid heerst. En natuurlijk dat je weet dat iedereen moeite doet om aanwezig te zijn in de groep en tijd voor elkaar maakt, zorgt ervoor dat je toch dichter bij elkaar komt. En stel je voor je bent al jaren vrienden, dan komt het vast wel eens voor dat iedereen denkt: het voelt alsof we bijna alles al een keer gedaan hebben. De bowlingbaan, voetbal kijken, soms is het meer normaal geworden dan een uitje. Dat maakt het natuurlijk niet minder gezellig maar het is natuurlijk wel leuk als het een keer wat anders is! Daarom zijn hier een paar leuke en alternatieve activiteiten die je met een groep vrienden kan doen. 

Sportwedden

Voetbal kijken is misschien de meest bekende activiteit die gezamenlijk wordt gedaan. Niet gek, het is super leuk om met z’n allen in spanning naar een wedstrijd te kijken en er valt altijd ook zoveel over te zeggen. Zeker als iedereen een beetje verstand heeft van voetbal valt er een hoop na te praten onder het genot van een biertje. Tegenwoordig doen steeds meer mensen aan live voetbalgokken en in een groep geeft dit een soort extra laag aan de avond. Zeker met een groep is dit leuk om te doen omdat je tijdens de wedstrijd geld in kan zetten of je terug kan trekken en dit is een spelelement an sich. Je kunt samen geld inzetten bij live wedden maar ook apart van elkaar, dit maakt het avondje op de bank een stuk spannender.

Naar het strand

Het is niet de meest veelvoorkomende uitje voor mannen onder elkaar, maar een goede stevige wandeling is eigenlijk altijd goed. Zeker als het lekker weer is kun je met zn allen wat te drinken mee nemen en af en toe een duik nemen. Al heeft het strand in de winter ook zijn charme, want dan kun je lekker uitwaaien. Met de vrienden heb je dan echt een moment waar je ook goed met elkaar in gesprek kan gaan. En natuurlijk een biertje drinken in de strandtent achteraf maakt het helemaal af.

Spellen

En wat denk je van een ouderwetse spelletjesavond! Een klassieker die ook nog wel eens naar de achtergrond verdwijnt, om de spanning wat meer aanwezig te laten zijn kun je ook een avondje poker spelen natuurlijk. 

Voor actuele nieuws hierover kunt u ook even kijken op nos.nl. Zo bent u goed geinformeerd voordat u een weddenschap aangaat. Nos.nl is altijd heel erg snel met het nieuwste nieuws over voetbal. Maak hier gebruik van en zorg ervoor dat u goed geinformeerd bent!