Bereid een leuke avond voor met je vriendinnen

0
751

Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het wordt om met je vriendinnen af te spreken. Iedereen is altijd zo druk en het lijkt haast onmogelijk om een datum te vinden waarop iedereen kan. Als je dan toch eindelijk een datum hebt gevonden, dan moet dit wel de leukste avond ooit gaan worden. Aangezien iedereen het altijd zo druk heeft kan het leuk zijn om een avond te organiseren waarin jullie echt even kunnen ontspannen. Gewoon een heerlijke avond relaxen met je beste vrienden. Alleen wat kun je allemaal tijdens een avond als deze gaan doen?

Kies een leuke film uit

Een goede of misschien wel hele slechte film kan natuurlijk niet ontbreken. Schuif gezellig dicht bij elkaar en kies een leuke film uit om te kijken. Het is handig om hier vooraf vast over na te denken, omdat het soms nog best lastig kan zijn om en film te vinden die leuk is om te gaan kijken. 

Zorg voor goede snacks

De avond is natuurlijk ook niet compleet zonder de beste snacks. Je kunt zoveel mogelijk lekker gaan kopen, maar jullie kunnen hier ook nog een leuk spel van maken. Je kunt allemaal elkaar uitdagen om heerlijke hapjes en drankjes voor te bereiden. Zo kun je allemaal een land trekken en vervolgens moet je dan hapjes en drankjes maken die aansluiten bij het land dat je hebt getrokken. Als je bijvoorbeeld Frankrijk hebt getrokken, dan kun je wijn kopen en dingen als stokbrood en macarons. Zo kunnen jullie samen de avond van jullie leven hebben

Denk aan gezichts- en haarmaskers

Een andere leuke activiteit om uit te voeren tijdens deze avond, is om je lichaam even goed te gaan verzorgen. Koop een heleboel gezichts- en haarmaskers en zorg dat jullie huid en haren weer helemaal stralen na deze avond. Moroccanoil curl is perfect als er meiden met prachtige krullen aanwezig zijn. Regel voor iedereen een heerlijke Moroccanoil haarmasker en combineer dit met goede gezichtsmaskers. 

Speel leuke spelletjes

Als laatst is het ook altijd erg leuk om spelletjes te spelen tijdens een avond als deze. Dit kan variëren van spellen als ganzenbord tot iets spannendere spellen als truth or dare. Je kunt ook allemaal een spel voorbereiden om te spelen, zodat het voor de andere nog een verrassing is wat jullie allemaal gaan doen. Kijk vooral wat jij en jouw vrienden het leukste lijkt om te doen en zorg dat jullie even alles vergeten en gewoon genieten van de avond.