Een intieme avond, wat heb je nodig?

0
554

Kom jij steeds dichter bij een intieme avond? Dan is het natuurlijk handig dat je goed voorbereid bent op wat gaat komen. Hoewel we allemaal weten, dat vrijen erg fijn kan zijn, kan het voorkomen dat het allemaal wat stroever verloopt. Zo kan de vrouw bijvoorbeeld niet genoeg vocht hebben aangemaakt, waardoor de penis moeilijker in de vagina glijdt. Hierdoor kan dit pijn gaan doen. Maar hoe zorg je er dan voor dat alles dan soepel verloopt? Meer informatie daarover vind je hier!

Het verloopt niet soepel, wat nu?

Heb je wel eens eerder meegemaakt dat jij als vrouw niet genoeg vocht aan kan maken? Dan kan dit erg pijnlijk zijn. Dit komt omdat de penis moeilijker in de vagina gaat, waardoor je sneller te maken krijgt met een pijnlijke of scheuren de vagina. Dit betekent dat je niet je best moet doen om de penis in de vagina te krijgen. Maak namelijk gewoon gebruik van glijmiddel. Glijmiddel voorkomt over het algemeen dat de penis niet in de vagina past omdat het erg stroef aanvoelt. De glijmiddel zorgt er voor dat het gemakkelijker kan glijden, waardoor de seks ook een stuk soepeler verloopt. 

Wat voor glijmiddel heb ik nodig?

Er zijn veel verschillende glijmiddelen, waardoor het voor kan komen dat je moeilijker een keuze kunt maken. Glijmiddel moet namelijk goed voelen. Als je gevoel zegt ‘’dit is hem’’, dan is dat hoog waarschijnlijk de juiste glijmiddel. Zoek natuurlijk wel op de juiste term. Wil je anale seks? Kijk dan bij de anale glijmiddel. Als je normale seks wilt, dan kun je bij de intieme glijmiddel kijken. Hier vindt je glijmiddel met of zonder parfum en op waterbasis. 

Het genot verhogen met glijmiddel

Het is mogelijk om het genot te verhogen met glijmiddel. Dit komt door de stof die zich bevindt in het glijmiddel. Daarnaast verloopt het vaak allemaal soepeler, waardoor jij als vrouw ook kunt gaan genieten van het vrijen. Heb jij nou problemen met het aanmaken van vaginavocht? Wacht dan niet te lang en koop glijmiddel. Zo voorkom je problemen bij jezelf, en kun jij je sekspartner op een leuke manier verwennen. Als je een gevoelige huid hebt, dan is het belangrijk om niet alle glijmiddelen te proberen. Dit zorgt er namelijk voor dat je problemen krijgt met de huid. Kijk daarom voor de Woman Bodyglide glijmiddel. Deze glijmiddel is speciaal geproduceerd voor vrouwen met een gevoelige huid.