LifestyleEen ongeluk gehad in Rotterdam, wat nu doen?

Een ongeluk gehad in Rotterdam, wat nu doen?

De kans dat je een rijbewijs hebt is zeer groot, heel veel mensen in Nederland hebben dit. Van al die mensen die dit hebben, hebben een groot aantal ook wel eens een ongelukje met de auto gehad. Tegen een paaltje aanrijden, iemand die tijdens het inparkeren tegen je aan is gereden en ga zo maar door; het kan je zo gebeuren. Maar stel nou dat het ongeluk wat groter is. Je hebt veel schade en dat is erg vervelend, maar wat nu? Ga je die schade op iemand anders verhalen? Wat doe je als eerste? Wij helpen je de kalmte te bewaren en vertellen je wat je kunt doen in zo’n geval. Haal even rustig adem, begin dan pas de blog te lezen.

Veiligheid

Allereerst is het belangrijk om aan je veiligheid te denken. Dit doe je zelfs voordat je een letselschade advocaat Rotterdam inschakelt, het is het eerste waar je aan moet denken. Waarom? Nou, omdat je zonder je eigen veiligheid niets hebt natuurlijk! Je zult er daarom voor moeten zorgen dat je eerst, nadat het ongeval gebeurd is, zelf veilig bent. Dan pas denk je aan anderen en pas daarna onderneem je andere stappen.

Schade

Oké, dan is het tijd om de schade eens op te nemen. Hiermee hebben we het in de eerste instantie overs schade aan je auto. Dit gaat je hoogstwaarschijnlijk geld kosten. Is het ongeluk veroorzaakt door toedoen van iemand anders? Dan mag hij of zij hiervoor opdraaien. Maak ook een overzicht van alle schade die je fysiek en misschien zelfs emotioneel hebt geleden. Denk niet dat dit alles is, soms doen er zich pas mankementjes (fysiek en mentaal) voor na verloop van tijd.

Vergoeding

Dan is het tijd voor de vergoeding. Als het ongeluk is veroorzaakt door toedoen van een ander zoals we net al even hebben genoemd, zul je een vergoeding kunnen eisen. Je kunt degene aanspreken op het feit en bekijken of hij of zij meewerkt. Is dat niet het geval, dan schakel je een letselschade advocaat Rotterdam in. De letselschade advocaat zal ervoor zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt. Dit kan een vergoeding zijn voor de geleden fysieke, mentale en vermogensschade; het is allemaal afhankelijk van de situatie en ook van het aandeel van schuld.

Laatste Nieuws

Ook leuk om te lezen