Hoe kun je zien of een Parajumpers jas echt is?

0
3475

De bekende Parajumpers jassen die bekendheid genieten van de Airforce zijn zeer geliefde en gewilde jassen. Onder meer door de hoge prijs die je betaalt voor deze jas, zijn er relatief veel fake jassen in omloop. Mensen willen graag een dergelijke jas, maar zijn niet in staat het aankoopbedrag op te hoesten. Het is een reden waarom er fake jassen geproduceerd worden, soms moeilijk van echt te onderscheiden bovendien. Wij vertellen je hier over de kenmerken van Parajumpers en hoe je een echte Parajumpers kunt herkennen zodat je zelf nooit de fout zal maken om een neppe jas aan te schaffen.

Is de jas aanzienlijk voordeliger dan is er vaak iets niet in de haak

Als je een echte Airforce Parajumpers jas wilt kopen dan betaal je daar best veel geld voor. De gemiddelde jas voor de man kost al snel rond de 1250 euro. Voor de vrouwen ligt de prijs rond de 4200 euro. Wil jij zekerheid wat betreft de echtheid van de jassen, dan is het belangrijk een aantal zaken in de gaten te houden. Echte jassen heb je in materialen als polyester, leer, lamsleer en bont. Het eerste signaal dat je te maken hebt met een imitatie jas is behalve het gebruikte materiaal dus ook de prijs.. Betaal je veel minder dan gemiddeld, dan lijkt er iets niet in de haak. 

Met rubber versterkte knopen

Een echte jas voelt altijd stevig aan en heeft met rubber versterkte knopen. Elke echte jas heeft waterafstotende eigenschappen en is winddicht. Er is bij een echte Parajumpers nooit sprake van gevlekt bont rond de capuchon. Bij de echte jas is steeds sprake van een rits of sluiting van zeer hoge kwaliteit. De jassen zijn bovendien met precisie in elkaar gezet. Er is bij de echte jassen bovendien nooit sprake van scheve naden.

Een echte Parajumpers heeft een uniek serienummer

Wellicht de beste manier om er zeker van te zijn dat je te maken hebt met een heuse Parajumpers jas is echter het serienummer. Net als Rolex heeft bij horloges, heeft ook de Parajumpers jas een uniek serienummer. Je vindt een speciale barcode aan de binnenkant op het label van de jas. Alleen met een uniek serienummer is sprake van een echte Parajumpers. Anders niet. Check je genoemde zaken dan merk je al snel of je al dan niet te maken hebt met een echte of een fake jas. Overigens worden voor de fake jassen ook nog aanzienlijke prijzen gehanteerd.