Niet voor het werk, maar lekker voor jezelf

0
484

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Maar wil je graag wat besparen in de kosten? Omdat je momenteel het geld niet hebt? Of juist omdat je het zonde vind om helemaal een eigen auto te gaan kopen momenteel? Een fijne oplossing om een beetje te kunnen besparen, is door een lease auto prive aan te schaffen. Een lease auto prive is namelijk een auto die je tegen een vast bedrag per maand aanschaft. Hierdoor heb je per maand de vaste kosten aan de auto. Ook ben je met een lease auto prive niet volledig zelf eigenaar van je auto. Je zal met lease auto prive wel zelf in de auto rijden altijd, maar echter is het met lease auto prive zo dat het bedrijf nog eigenaar is, maar jij de auto huurt. Mocht je nog wat meer kosten willen besparen kun je gaan voor een private lease occasion. Wil je weten welke auto je allemaal kunt private leasen? Lees dan verder.

Seat in de zetel

Een mooi bedrijf waarbij je kunt lenen,  is de seat private lease. Je bepaald bij seat private lease zelf welke auto je besteld en wat er allemaal bij komt. Hierdoor bepaald je met seat private lease hoeveel je per maand aan de auto. Het grootste voordeel aan de seat private lease is dat je geen wegenbelasting, verzekeringen en onderhoud betaald. Dat zit deels in de prijs inbegrepen. Hierdoor ben je ook met seat private lease niet zomaar onverwachtse kosten kwijt. Dat betekent dat je met seat private lease een auto kan kiezen waar je lekker in kan rijden zolang je wilt, hoe vaak je wilt en waar je wilt. Als je niet meer verder wilt rijden, kan je de private lease stop zetten en kun je verder zoeken naar een nieuwe auto.

Vroom daar gaan ze

Wanneer je een eigen auto gaat kopen, krijg je een deel vrijheid. Een eerste auto is zeker een hele belangrijke en grote stap op weg naar het volwassen leven. Wanneer je zeker weet dat je niets anders wilt, kun je meteen beginnen en gaan met die banaan. Met een auto kun je overal naartoe waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en hoe je maar wilt. Als je bijvoorbeeld meer iemand bent die ervan houdt om lekker een wereldtour te maken en iedere dag een aantal uurtjes te rijden in de zomer? Dan kun je dat zo doen! Hoe lekker is dat? Zo weet jij je vakantiebestemming wel te vinden.