Tweedehands bedrijfswagens als duurzame oplossing

0
253

Als ondernemer of zzp'er heb je vaak een bedrijfswagen nodig om je werkzaamheden uit te voeren. Een nieuwe bedrijfswagen kopen is echter een flinke investering en niet altijd duurzaam. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg tweedehands bedrijfswagens beschikbaar die een duurzame en betaalbare oplossing bieden. Een goed voorbeeld hiervan is de Vivaro van Opel. In deze blog lees je waarom een tweedehands bedrijfswagen als de Vivaro een duurzame keuze is.

Tweedehands bedrijfswagens zijn duurzaam

Een tweedehands bedrijfswagen bij dutchvans.com is duurzaam omdat deze al geproduceerd is en dus geen nieuwe grondstoffen en energie kost. Door te kiezen voor een tweedehands bedrijfswagen zoals de Vivaro van Opel, draag je bij aan een circulaire economie. Dit houdt in dat grondstoffen en producten zoveel mogelijk worden hergebruikt en er minder afval ontstaat. Door te kiezen voor een tweedehands bedrijfswagen draag je dus bij aan een duurzame samenleving.

Een tweedehands bedrijfswagen is financieel aantrekkelijk

Een nieuwe bedrijfswagen is een flinke investering. Een tweedehands bedrijfswagen is daarentegen veel betaalbaarder. Door te kiezen voor een tweedehands bedrijfswagen zoals de Vivaro, bespaar je veel geld. Dit geld kun je vervolgens investeren in andere zaken die belangrijk zijn voor je bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan marketing of de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Een tweedehands bedrijfswagen is vaak nog in goede staat

Veel mensen denken bij een tweedehands bedrijfswagen aan een voertuig dat al flink wat kilometers heeft afgelegd en veel mankementen heeft. Dit is echter niet altijd het geval. Veel bedrijven verkopen hun bedrijfswagens na een paar jaar omdat ze toe zijn aan vernieuwing of omdat ze overbodig zijn geworden. Dit betekent dat deze bedrijfswagens vaak nog in goede staat verkeren en goed onderhouden zijn. Zo kun je nog jarenlang plezier hebben van je tweedehands bedrijfswagen zoals de Vivaro.

De Vivaro van Opel als tweedehands bedrijfswagen

Als je op zoek bent naar een tweedehands bedrijfswagen, is de Vivaro van Opel een goede keuze. Deze bedrijfswagen is al jarenlang populair onder ondernemers en zzp'ers vanwege de betrouwbaarheid en ruimte. De Vivaro is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, waardoor er altijd wel een Vivaro is die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bovendien is de Vivaro relatief zuinig in gebruik, waardoor je ook nog eens bespaart op brandstofkosten. De Opel Vivaro is ontworpen om lang mee te gaan en heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar voertuig. Met regelmatig onderhoud kan de Vivaro jarenlang meegaan en bedrijven veel geld besparen op reparatiekosten.