Verdienen jouw werknemers wel een cadeautje?

0
526

Heb je een eigen bedrijf en vind het niet meer dan logisch om jouw werknemers en/of relaties af en toe een relatiegeschenk te geven? Dan wil je natuurlijk wel met een origineel cadeau aan komen zetten. De meeste relatiegeschenken zijn behoorlijk saai, en bovendien niet echt bruikbaar. Daarom is het belangrijk dat je eerst kijkt naar hoe oud deze werknemer is, en wat voor item hij of zij goed kan gebruiken. Als je cadeaus laat personaliseren, dan kun je net zo goed iets kiezen dat goed bij deze persoon past, maar als je een cadeau voor een grote groep mensen zoekt kun je beter een algemeen item kiezen.

Relatiegeschenken voor grote groepen werknemers

Wil je een groot aantal relatiegeschenken laten maken voor al je werknemers of klanten? Dan is mokken bedrukken een goed idee. Vrijwel iedereen gebruikt in het dagelijks leven mokken, of het nu is om koffie of thee uit te drinken of voor de warme chocolademelk in de winter. Mokken bedrukken met je bedrijfslogo of met een andere leuke print naar keuze is een handige manier om zelfs op de lange termijn onder de aandacht te komen. Zo’n mok gaat immers een leven lang mee, en dus zal deze door heel veel mensen worden gebruikt. Bovendien is het helemaal niet duur om mokken te laten bedrukken, zeker als je een grote oplage nodig hebt.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Ben je juist op zoek naar leuke geschenken voor specifieke werknemers? Misschien gaat er wel iemand trouwen of is een van je werknemers vader of moeder geworden. In beide gevallen zal deze het zeker kunnen waarderen als je een gepersonaliseerd cadeau geeft. Denk bijvoorbeeld aan een slaapzak baby, waar het stel direct gebruik van kan maken, zeker in de winter. Of een leuke rammelaar of poster met de naam van het kindje erop gedrukt. Er zijn ontzettend veel leuke cadeaus te bedenken voor een baby, en ook voor een stel dat gaat trouwen kun je genoeg bedenken. Ook voor hen is een mok bedrukken natuurlijk super leuk, bijvoorbeeld met een foto van het stel, of met de trouwdatum erop. Of wat dacht je van een gepersonaliseerde set servetten of handdoeken, met diezelfde datum erop geborduurd.

Het idee achter relatiegeschenken

Of je nu een cadeau aan je werknemer of aan een klant geeft, het idee erachter is natuurlijk dat je je goodwill toont. Je wilt een fijne relatie met beiden, want dat is gunstig voor de bedrijfsresultaten. Bespaar dus niet op dit soort geschenken, want ze kunnen je op diverse manieren een prettige samenwerking opleveren.