Waar is een perfect draft thuistap goed voor?

0
481

Zeker in de tijden van een corona crisis zijn er natuurlijk lange tijd geen avonden in cafés of dagen op festivals geweest. Doordat al dit soort dingen voor lange tijd niet open zijn geweest, was dit een groot gemis voor veel mensen. Iedereen verlangde weer naar feesten in een bruine kroeg of gewoon een simpel biertje op een terras. Een optie voor veel mensen om toch nog leuke dingen te kunnen doen en vrienden te kunnen zien waren thuis feestjes. Hoewel het natuurlijk erg gezellig is om weer eens je vrienden te kunnen zien is een feestje zonder dj, discolampen en bar toch iets minder gezellig. Een ding dat misschien nog wel het meeste werd gemist waren de biertjes van de tap. Vaasjes met een mooie gouden vloeistof en een dikke schuimlaag. Als je zelf niet naar de biertap toe kunt, dan moet je maar gewoon ervoor zorgen dat de biertap naar jouw komt. Het werd steeds populairder om een thuistap te bestellen bij het hosten van een feestje. Een bekende en populaire thuistap is de Philips perfect draft. Waarom deze tap zo populair is, kun je hieronder lezen.

Functies

Niet alleen heeft de perfect draft van Philips een erg mooi ontwerp, het heeft ook veel verschillende functies. Zo heeft de thuistap een ingebouwde LCD display waardoor je altijd makkelijk kunt zien welke temperatuur je bier is, je wilt immers geen lauw biertje aan je gasten moeten aanbieden. Ook kun je door de niveauaanduiding zien hoeveel bier er nog in het vat zit. Zo kun je zien wanneer je alvast een nieuw vat moet halen of wanneer het feestje beëindigd moet worden, omdat het bier op is. Door middel van de versheidsindicator kun je zien hoelang het bier nog vers is, dit is natuurlijk ook erg handig. De Philips perfect draft kun je verder in elke ruimte plaatsen, zolang deze maar niet warmer is dan 32 graden. Zo kun jij je vrienden dus ook van een verfrissend koud biertje voorzien op een warme zomerdag!

Vaten

De vaten bij de Philips perfect draft bevatten 6 liter bier, wat meer is dan de vaten van de gemiddelde thuistap. Vaten van 6 liter betekent namelijk dat je hier zo’n 30 glazen uit kan halen, terwijl je bij de meeste thuistaps al na 20 glazen het vat moet verwisselen. De vaten van de Philips perfect draft zijn makkelijk te verwisselen aan de voorkant van de biertap en dat is wel zo fijn.