Heb jij al een laptop verzekering?

0
770

Heb jij ook ontdekt, net als heel veel anderen, dat je graag werkt op een zelfgekozen locatie? Dat je net zo fijn of misschien nog wel fijner werkt vanuit huis dan op kantoor? Dan is de kans heel groot dat jij in het bezit bent van een laptop. Een laptop waar, natuurlijk, niets mee moet gebeuren. Maar wat nu als het toch mis gaat? Stel. Je laat je laptop vallen. Een dikke barst in het scherm of een hoek afgebroken. Wat nu? Je moet wel gewoon aan het werk. Met een laptop verzekering, die valt onder de inboedel en opstalverzekering betaal je alleen je eigen risico (bij een all risk dekking) en hoef je je verder geen zorgen te maken.

Hoe zit dat met een laptop verzekering?

Je laptop is belangrijk voor je. Het is je bron van inkomsten en dus zal je er zeer voorzichtig mee omgaan. Maar wat nu als er bij je wordt ingebroken en je laptop wordt gestolen? Dan is het fijn om te weten dat de laptop verzekering valt onder de inboedelverzekering. Voor welk bedrag je verzekerd bent is afhankelijk van de instelling van je inboedelverzekering. Heb je gekozen voor een basispakket? Dan is je laptop tot een bedrag van € 6000,00 verzekerd. Is je laptop duurder om te vervangen dan dit bedrag? Dan kun je beter gaan voor een allrisk laptop verzekering binnen de inboedelverzekering. Je laptop en andere elektronica zoals een tablet, je telefoon en je audio-visuele apparatuur zijn dan verzekerd voor een bedrag van € 12.000,00. Dit bedrag kun je zelfs, als dat nodig is, nog verhogen!

Waar is mijn laptop tegen verzekerd?

Bij een basis laptop verzekering is je laptop verzekerd tegen brand en diefstal, maar niet tegen vallen of omstoten. Bij een allrisk laptop verzekering is je laptop verzekerd tegen bijna alles! Je moet wel altijd goed op blijven letten. Zit je ergens op een terrasje te werken en ga je even naar het toilet? Dan zul je je laptop mee moeten nemen. De verzekering geldt niet wanneer je je laptop onbeheerd achterlaat.

Waar vind ik alle informatie?

Het kan zomaar zijn dat je, na het lezen van dit artikel, nog vragen hebt over je laptop verzekering. Je hoeft dan alleen maar op één van bovenstaande links te klikken om meer informatie te krijgen. Neem vooral contact op via de chatbot of via de telefoon. Onze medewerkers staan je graag te woord en zullen je vragen snel en vakkundig beantwoorden.