Mijn top 4 to-do-lijstideeën voor de vakantie

0
858

Mijn top 5 to-do-lijstideeën voor de vakantie. Ik weet niet zeker wat je deze vakantie gaat doen, maar ik heb een paar ideeën voor je. Ik weet niet zeker of ik thuis zal zijn met mijn familie of uit met vrienden, maar ik heb enkele ideeën voor beide. 1) Maak een vakantieverlanglijstje 2) Breng tijd door met mijn familie 3) Kijk kerstfilms en tv-programma's en gamen 4) Bak lekkere koekjes en taarten

Maak een vakantieverlanglijstje

Al sinds ik een klein meisje was, maakte ik verlanglijstjes voor Kerstmis. Ik zou een lijst maken van alle dingen die ik wilde en ze dan afvinken zoals ze voor mij waren gekocht. Dit jaar ga ik mijn lijst op mijn blog maken, zodat iedereen kan zien wat er op staat. Maak een adventskalender: ik vind het een geweldig idee om elk jaar een adventskalender te hebben. Het is leuk om de dagen tot Kerstmis af te tellen en elke dag een nieuw venster te openen om iets bijzonders binnen te vinden.

Breng tijd door met familie

Dit is een grote voor mij. Ik breng graag tijd door met mijn gezin. Het is altijd leuk om samen te zijn en plezier te hebben. Mijn familie is heel belangrijk voor me en ik wil ervoor zorgen dat we dit jaar een geweldige tijd hebben. Ik ga proberen dit jaar wat tijd door te brengen met mijn grootouders, omdat ze er niet lang meer zullen zijn. Ik wil dat ze weten hoeveel ik van ze hou en hoe dankbaar ik ben voor alles wat ze door de jaren heen voor me hebben gedaan.

Kijk naar kerstfilms en tv-programma's en speel games

Ik ben een grote fan van kerstfilms en tv-shows. Ik heb altijd genoten van de kerstspecials die in deze tijd van het jaar op tv te zien zijn. Het is leuk om ze te bekijken met mijn familie en vrienden. Ik speel ook graag spelletjes met mijn familie, vooral als we allemaal samen zijn tijdens de feestdagen. Daarnaast ben ik fan van gamen achter mijn PC. Een goede gaming PC is hiervoor wel van belang zodat je zonder storingen kan gamen (ook de zwaardere games).

Bak koekjes en taarten

Bakken is een traditie waar ik altijd van heb genoten. Ik denk dat het komt omdat het zo lekker is. Vroeger stond ik uren in de keuken met mijn moeder om kerstkoekjes te bakken, maar nu heb ik niet veel tijd meer en wil ik graag wat extra koekjes bakken voor vrienden en familie. Er zijn veel leuke manieren om kerstkoekjes te bakken. Je kunt ze in de oven bakken of je kunt ze zelfs op je kookplaat bakken!