Vrije TijdOpzoek naar een online helderziende?

Opzoek naar een online helderziende?

Bent u nieuwsgierig naar mensen met een gave en bent u ervan overtuigd dat deze mensen bestaan. Dat ze door middel van kaarten, gidsen, beelden en energieën informatie halen. Heeft u al altijd iets willen weten over u verleden, een overleden dierbare of iets dat u belemmert. Deze vragen kunt u stellen aan een helderziende. Naast deze vragen kunt u ook vragen stellen over uw carrière of studie, over uw relatie en liefde, over uw zelfontwikkeling en persoonlijke coaching of kind gerelateerde vragen. De helderzienden online kunnen hier dan uitspraken over doen. Verder kunnen ze geen precieze uitspraken doen over uw toekomst, maar ze kunnen vaak wel aanvoelen wat u te wachten staat. Ze kunnen vaak aangeven dat ze iets aanvoelen waar u rekening mee kunt houden in de toekomst.

Contact opzoeken en wanneer bellen of chatten?

Maar hoe komt u nou in contact met een online helderziende? Om in contact te komen met een online helderziende moet u eerst registreren via facebook of e-mail. Dit kan geheel gratis daarna ontvangt u de introductie aanbieding en kunt u een chat- of belconsule aanvragen. De meeste spiritueel begaafden werken vanuit huis of spirituele locatie en kunnen u via de telefoon of chat te woord staan. Op elk moment van de dag kunt u de helderziende lijn bereiken. Het kan alleen wel zo zijn dat op dat moment niet alle helderziende aanwezig zijn. Sommige specialisten werken namelijk overdag en andere geven graag de voorkeur aan de avond. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een afspraak maken met uw favoriete helderziende. Zo kunt u altijd bij de helderziende terecht die u graag wilt. 

Betrouwbaarheid helderzienden en hun boodschappen

Een helderziende is jammer genoeg niet altijd goed of betrouwbaar. Het duurt vaak een aantal jaren voordat een paranormaal begaafd persoon erkend wordt door de spirituele gemeenschap. Niet elke helderziende is puur en goed. Daarom werken ze bij paravisie met ervaren personen die betrouwbaar zijn in hun uitingen. Naast informatie van buitenaf die de helderziende binnenkrijgen is het ook mogelijk dat helderzienden boodschappen doorkrijgen vanuit hun innerlijke vermogen. Door zijn of haar intuïtie krijgt hij of zij informatie binnen, die specifiek gericht is op uw als persoon. Ook bepaalde beelden kunnen de helderziende binnen krijgen. Deze beelden kunnen in de vorm van kleuren, vormen, symbolen en lichtverschijnselen komen. Het ligt dan aan de kundigheid van de helderziende hoe hij of zij deze informatie interpreteert en door communiceert aan u. De boodschappen kunnen eigenlijk op heel veel verschillende manieren doorkomen het ligt dan aan de ervaring van de helderziende hoe hiermee wordt omgegaan. 

Laatste Nieuws

Ook leuk om te lezen